bedrijf

omschrijving omschrijving 2

Wie zijn we

AL SINDS 2004 STREEFT ALBODAKK, EEN JONG DYNAMISCH BEDRIJF, NAAR KWALITEIT EN PERFECTIE IN DE BOUWSECTOR. IN OVERLEG MET DE KLANT WORDEN ALLE WERKZAAMHEDEN TOT EEN BEVREDIGEND EINDE GEBRACHT. ALBODAKK IS EEN GEREGISTREERDE ONDERNEMING DIE VOLDOET AAN DE STRENGST GELDENDE NORMEN.

Wij zijn sinds 2004 gestaag gegroeid en werken ondertussen met 5 ploegen die elk hun specifieke specialiteit perfect beheersen. Elke klant wordt professioneel geadviseerd en begeleid gedurende het ganse project. Bijkomend kunnen wij via vaste en betrouwbare onderaannemers een totaalpakket aanbieden!


Geschiedenis

Albodakk groeide gestaaf van 2 werknemer in 2004 naar 12 werknemers in 2018.

  • 2018 - In dienstname van het nieuwe magazijn.
  • 2016 - Aanvang bouw van een nieuw magazijn met burelen in Heultje, naast Agfa Gevaert.
  • 2007 - Koen Peeters zet alleen door.
  • 2004 - Oprichting Albodakk b.v.b.a. in ex-wasserij gebouw van grootouders van Koen Peeters met 2 vennoten.

Missie

f

Visie

f


Team

team-22.jpg
Koen Peeters - Zaakvoerder

Afgestudeerd aan de vakschool van Heist-op-den-berg met een traject van 6 jaar algemene bouw met daarna 1 jaar specialisatie daken. Na een aantal jaar als werknemer gewerkt te hebben, besloten om op 21 jarige leeftijd uit de startblokken te schieten als ondernemer. Gestart in een garage en uitgegroeid tot een ondernemer met een magazijn van 800 m².

Stefaan - Calculator

Stefaan is onze nieuwe collega sinds 2019. Met zijn ingenieursopleiding heeft hij een stevige kennis om elk project tot een goed eind te brengen. Hij heeft geen 9 to 5 mentaliteit en ambities ontbreken zeker niet. Hij is het eerste aanspreekpunt tussen de klant en de realisatie en bereid dan ook elk dossier zorgvuldig en vakkundig voor.

gallery-3.jpg