Activiteiten

Timmerwerken

Een stevige, kwaliteitsvolle dakconstructie, van zowel hellende als platte daken vormt, samen met de dakbedekking, de dakdichting en de isolatie materialen de basis voor een energiezuinige en droge woning. Ze moet tevens bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Daarom bouwen we onze dakconstructies uit sterk en duurzame materialen.

Lees Meer

Hellend dak

Het gekende hellend dak is nog altijd zeer geliefd in nieuwbouw, vooral bij huizen in pastorijstijl. Niet enkel de dakconstructie is een belangrijk element van een woning, ook de dakbedekking bepaalt of een woning wind- en waterdicht zal zijn. Daarnaast is de dakbedekking ook een belangrijk esthetisch element van de woning.

Lees Meer

Plat dak

Een plat dak is de dakvorm van de hedendaagse moderne architectuur. Niettemin wordt dit al jaren gebruikt als dakvorm voor een garage of appartementencomplex. Deze dakvorm heeft echter de nodige kritieke punten waaraan voldoende aandacht moet worden gegeven. Het waterdichtingsmembraam is de belangrijkste beschermlaag.

Lees Meer

Velux

Daglicht is het meest gezonde licht dat er bestaat. Hierbij rijkt velux zowel mogelijkheden voor het hellend dak als voor het plat dak aan. De vele toepassingen en mogelijkheden zorgen ervoor dat er voor elk project het geschikte product kan geplaatst worden. Wij zorgen ervoor dat het desbetreffend product correct geplaatst en aangewerkt wordt.

Lees Meer

Renovatie

Of het nu gaat over een particuliere woning of een beschermd monument, elke renovatie zullen wij met de grootste zorg uitvoeren. We kunnen een historische woning zijn glorie teruggeven en we kunnen een woning er totaal anders laten uitzien. Elke job kunnen we aan maar in het renoveren van woningen blinken we uit.

Lees Meer

Gevelbekleding

De gevel is het eerste wat opvalt aan een huis en het moet je woning tegen kou en vocht beschermen. Daarom is de keuze van gevelbekleding zowel op esthetisch als praktisch vlak belangrijk. Hierbij houden we rekening met de oriëntatie van de gevel, alsook met de elementen waartegen hij optimaal beschermd moet zijn.

Lees Meer

Isoleren

Door je woning te isoleren zal je energie factuur fors dalen en draag je tevens jouw ecologisch steentje bij. Terwijl ook de EPC-score van je huis drastisch verbetert. Je hebt bijkomend recht op een aanzienlijke isolatie premie.

Lees Meer

Totaal aanneming

Dakwerken zijn onze specialiteit! Bijkomend kunnen wij via vaste en betrouwbare onderaannemers een totaalpakket aanbieden. De offertes van de verschillende onderaannemers worden dan gebundeld, samen met de offerte van de dakwerken. Wij zorgen ervoor dat alle werken naadloos in elkaar overlopen, waardoor de eindrealisatie veel sneller een feit is!

Lees Meer