Activiteiten

Velux

TUMBNAIL

Daglicht is het meest gezonde licht dat er bestaat. Hierbij rijkt velux zowel mogelijkheden voor het hellend dak als voor het plat dak aan. De vele toepassingen en mogelijkheden zorgen ervoor dat er voor elk project het geschikte product kan geplaatst worden. Wij zorgen ervoor dat het desbetreffend product correct geplaatst en aangewerkt wordt.

1 2 3 4 5

Velux biedt honderden mogelijkheden voor extra lichtinval en toegankelijkheid, zowel hellende als platte daken. Wat ook een meerwaarde geeft aan de woning.


Wij voorzien de opening in de constructie, die tot op de cm kan bepaald worden. OPGELET! balken van de hoofdstructuur kunnen/mogen niet onderbroken worden voor het maken van de opening. Indien gevraagd kunnen wij ook de binnenafwerking voorzien van de VELUX.


HELLEND DAK:


Velux biedt hier verschillende afmetingen, van een heel lang smal venster tot een heel breed maar minder hoog venster. Er kunnen ook meerdere veluxen naast of boven elkaar geplaatst worden.


Naast de grootte wordt de draaiing van het raam bepaald. Ofwel kan dit wentelend geplaatst worden, waarbij het draaipunt in het midden van het raam zit, ofwel wordt het uitzetbaar geplaatst waarbij het draaipunt bovenaan het raam zit.


Daarnaast zijn er 3 verschillende mogelijkheden quasi afwerking:


- wit geverfd of gevernist, wordt meest gebruikt.
- Polyurethaan, wordt gebruikt voor vochtige ruimtes, vb. badkamer of keuken.


Ook heeft men de keuze uit 3 glastypes:


- standaard dubbel glas
- geluidsdempend dubbel glas
- 3-voudig glas voor passieve woningen


PLAT DAK: Ook voor het plat dak biedt velux verschillende mogelijkheden. Men kan gaan voor een platdakvenster dat zowel vast als opengaand geplaatst kan worden. maar men kan ook gaan voor een lichtstraat dat bij velux volledig modulair is en waarbij er meerdere glasramen naast elkaar kunnen worden geplaatst. Ook hier zijn meerdere attributen voor beschikbaar.